14

Komentari (14)

Brazuka
A Nurković i ekipa x
Ecosport
Tinejdžer koji ima nekih 25 godina. Opet mutne radnje FK Njanjajeva. Pos'o za SIPA-u.
HUNTER_79
Onda će ti i mama u SIPU, kuravela godinama pruža sex usluge, čak ti je i sestru uputila u posao.
Ecosport
Tinejdžer koji ima nekih 25 godina. Opet mutne radnje FK Njanjajeva. Pos'o za SIPA-u.
MostaracHercegovac
Sad evo gledam, ovog decka nema ni na Googleu. Ko je ovo? Ako je neko random dijete iz Afrike, ucinicete dobro djelo ako ga dovedete u Europu. Da ce biti igrac, tesko kad ga ni Google ne poznaje. Svakako mu zelim sve najbolje i puno srece.
Zizu81
Ko ste vi, ko smo mi??
HUNTER_79
Eto dodao si i slobodan si sad. Nemoj se ti puno sekirati za Sarajevo ,gdje će završiti i kako. Sekiraj se ti da te pravi navijači Veleža prime u pravu raju, mada čisto sumnjam da će se to ikada desiti.
Evander
Druze zavrsite jednu sezonu ispred nas i sila ste nema sta, Sarajvo se nikad nece borit za opstanak, cak i kad smo bez dinara, to vjerovatno znas kroz historiju...nemoj da kvarimo odnose, jer vas fakat gotivim
MostaracHercegovac
I jos nesto da dodam: iako je nasa uprava napravila neke ogromne greske u zadnjih par sedmica, opet cemo zavrsiti ispred vas. Vi cete se boriti za opstanak, po svemu sudeci, jer ovi igraci koje dovodite ne bi imali mjesta u GOSK-u.
MostaracHercegovac
@Evander gotivim i ja Sarajevo, zato ovo i pisem. Eto ti meni iskreno reci, kakvi su ovo igraci sto ste doveli? Nekakvi polovnjaci iz Srbije, prije toga onaj Slovenac neke smijesne igrace doveo, pa sta je ovo? Cemu se mozete nadati sa ovakvima? Vjeruj da ste blize borbi za opstanak nego za Europu. Samo vas Zekic vadi, koji zaista jeste odlican strucnjak, ali pitanje koliko dugo ce izdrzati.
visokohz
Evander
@Mostarac igraci totalna nepoznanica, da ne grijesim dusu i ne komentarisem momke koji su dosli, sto se kaze teren je mjerilo, da ti budem iskren ja se vise radujem ovakvim igracima, koji nisu skupi a zeljni dokazivanjima neg amaterima popute prevarande. Najvise me brine rad u klubu, administracija i deb.eli hostopler Mirvic, koji ne znaju sta rade, a peru se pare od Tana, naivni pojedinci pitari su nasjeli na njegove lazi i prevare, ti recimo nesta kad kazes protiv mirvica, to ti je ko da si im hebo majku
Karinjo1981RA
Jako cudne se stvari desavaju u Sarajevu, ovi igraci koje dovode su nivo federalne. Doveli su super trenera, zasto mu puniti ekipu ovakvim tarabama od igraca? Sta se desava kod vas?
rabodimis
Schrodingerova macka.. Neko ce bit odusevljen, il mi il protivnici... XD
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.