Fudbaler Metza sa centra zabio nevjerovatan gol protiv Monaca

Spektakularno

Fudbaler Metza sa centra zabio nevjerovatan gol protiv Monaca

Edmir Škorić

U toku je meč 9. kola francuske Ligue 1 između Monaca i Metza, a gosti su došli u vodstvo nakon samo pet minuta igre.

Trećeplasirani Monaco je kao veliki favorit ugostio Metz i ima priliku da pobjedom dođe na vrh tabele, ali domaća ekipa nije dobro otvorila ovaj duel.

Igrala se peta minuta kada je Lamine Camara dobio loptu na centru, a onda je uočio da je golman Monaca, Kohn, izašao sa gola, pa ga je majstorski lobovao.

Spektakularan gol Metza koji je tako na najbolji način otvorio utakmicu, ali još uvijek ima dovoljno vremena za Monaco da okrene stvari u svoju korist.

Monaco je tim koji uglavnom ove sezone igra veoma efikasne mečeve i čini se da nas očekuje još jedan takav.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Metz je u opasnoj zoni i ne treba ni napominjati koliko bi im dobro došla pobjeda u duelu sa jednim od kandidata za titulu u Francuskoj.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi