Monaco napravio veliki kiks na domaćem terenu, Nica upisala važnu pobjedu
Monaco je bio veliki favorit protiv Caena

Kneževi su propustili veliku priliku da upišu pobjedu

Monaco napravio veliki kiks na domaćem terenu, Nica upisala važnu pobjedu

S. Pašalić

Monaco je u 30. kolu francuskog prvenstva ugostio ekipu Caena i upisao poraz rezultatom 1:0 

Bila je ovo sjajna prilika za Kneževe da upišu pobjedu i još se malo odvoje od mjesta koja vode u drugu ligu.

Međutim, utakmica nije dobro krenula po domaći tim nakon što je Crivelli golom u 23. minuti doveo Caen u vodstvo od 1:0.

Bio je ovo i rezultat prvog poluvremena, a u nastavku je Monaco svim silama krenuo u napad u nadi da stigne do izjednačenja. Sve je bilo na strani domaćih, ali lopta jednstavno nije htjela u gol tako da je Caen na kraju upisao veliku pobjedu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Monaco je trenutno na 16. mjestu sa 30 bodova, dok je Caena ovom pobjedom skočio na 18. mjesto i ima 23 boda.

Pored ove, odigrane su još dvije utakmice. Nica je stigla do pobjede u gostima kod Dijona od 1:0, a strijelac jedinog gola je bio Less Melou u 60. minuti. U drugoj utakmici Amiens i Bordeaux su odigrali 0:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi