Monacov trio za 150 miliona eura seli na Stamford Bridge?
Foto: EPA

Nevjerovatna ponuda Chelseaja

Monacov trio za 150 miliona eura seli na Stamford Bridge?

M. Šljivak

Skauti londonskog Chelseaja sinoć su boravili na meču Monaca i Borussije iz Dortmunda, gdje su posmatrali trojicu fudbalera domaćeg tima.

Kako navode francuski mediji, tim iz Londona želi angažovati čak trojicu fudbalera Kneževa, a spremni su izdvojiti ogroman novac, čak i do 150 miliona eura.

Na listi želja menadžera Antonija Contea su Tiemoue Bakayoko, Bernard Mendy i Thomas Lemar, pa je izvjesno da bi neko od ovih fudbalera mogao od naredne sezone obući dres Plavaca sa Stamford Bridgea.

Bakayoko je defanzivni vezni igrač. Zanimljivo je da je Chelsea zainteresovan za njegove usluge, jer u timu već imaju N'Gola Kantea i Nemanju Matića, ali interes za Bakayoka bi mogao značiti i kraj za Matića u timu uz Londona.

Ranije se ovaj 22-godišnji fudbaler povezivao sa Manchester Unitedom.

Bernard Mendy igra na poziciji lijevog beka. Iako Marcos Alonso igra odlično na ovoj poziciji, Chelsea traži nova rješenja, a Mendy ili Ryan Bertrand iz Southamptona su potencijalna pojačanja za Plavce.

Potražite više informacija na temu Premier league:

I konačno, Thomas Lemar (21) igra na poziciji krilnog fudbalera. Radi se o velikom talentu francuskog fudbala, kojem se predviđa velika karijera.

Chelsea očigledno neće žaliti novac za pojačanja. Spremni su za ovu trojicu fudbalera izdvojiti i do 150 miliona eura, a hoće li neko od njih obući plavi dres od naredne sezone, ostaje nam da vidimo.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi