Monchi: Činimo sve da dovedemo Mahreza

Roma ne odustaje

Monchi: Činimo sve da dovedemo Mahreza

Edmir Škorić
Teme:

Sportski direktor Rome Monchi govorio je danas na press konferenciji o mogućem velikom pojačanju rimskog kluba.

Roma je dosta poslovala ovog ljeta, no nije dovedeno nijedno zvučno ime koje bi oduševilo navijače, ali je činjenica da na Olimpicu rade na tome i to poprilično dugo. Alžirac Riyad Mahrez se očekuje u Romi, ali Leicester stvara probleme i traži najmanje 40 miliona za sjajnog nogometaša.

"Po prirodi sam optimističan. Roma čini sve moguće da dođe do igrača, a posljednju ponudu koju smo poslali bila je najveća u povijesti kluba. Ipak, koliko god naporno radili, Leicester otežava stvari", rekao je Monchi.

"Igrač je izrazio želju da dođe i mi ćemo se truditi da ga kupimo. Nadam se da ćemo što prije znati na čemu smo. Volio bih već sutra da dovedemo Mahreza", dodao je Monchi, koji se osvrnuo na Kevina Strootmana, igrača kojeg navodno želi Juventus.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nismo kontaktirani od strane drugih klubova i prema tome Strootman je naš igrač".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi