Monchi: Manolas će ostati i to na duže vrijeme

Ipak ostaje u Rimu

Monchi: Manolas će ostati i to na duže vrijeme

Eldar Ganibegović

Sportski direktor Rome Monchi oglasio se povodom odlaska Kostasa Manolasa iz kluba.

Grčki reprezentativac se od početka prijelaznog roka povezuje sa mnogim klubovima, najprije je to bio ruski Zenit, gdje je transfer propao u zadnji momenat.

Nakon Zenita za usluge defanzivca Rome su se javili italijanski klubovi, a riječ je o Juventusu i Interu, međutim novi sportski direktor Rome Monchi kaže kako će Kostas Manolas ostati u klubu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Kostas Manolas će ostati i to na duže vrijeme. Da je namjeravao napustiti klub ne bi obnovio ugovor, ali to se nije dogodilo i sretan je što je ovdje", istakao je Monchi. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi