Monchi "nagovorio" još jednog igrača: Sredina Rome će biti još jača!

Sportski direktor nema mira

Monchi "nagovorio" još jednog igrača: Sredina Rome će biti još jača!

Teme:

Čini se kako sportski direktor Rome Monchi nema "živa mira" ovog ljeta.

Nakon što je kompletirao nekoliko sjajnih transfera kao što su dovođenje Justina Kluiverta, Robina Olsena ili Javiera Pastorea, na red je došao i francuski veznjak Steven N'Zonzi.

Radi se o defanzivnom veznom fudbaleru koji je još uvijek član Seville, ali Gazzetta dello Sport danas donosi informaciju da je Monchi dogovorio sve detalje sa njim.

Prema istom izvoru, ovaj veznjak će sa Romom potpisati četverogodišnji ugovor te će po sezoni dobijati oko 3,5 miliona eura, ali za sada nije navedeno da su klubovi postigli međusobni dogoovor.

Podsjetimo, i ranije se pisalo kako je ovaj igrač blizu Rome, ali očigledno stvar još uvijek 'koči' Maxime Gonalons kojeg se Roma mora riješiti kako bi dovela veznjaka iz Seville.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, upitno je i koliko će Sevilla dobiti novca za svog igrača, a ranije se spominjalo da on ima otkupnu klauzulu od 40 miliona eura.

Svemu dodajmo da je N'Zonzi bio član reprezentacije Francuske koja se prije dvije sedmice popela na krov svijeta.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

saky
Slabe ove ekipe samo kupuju i prodaju nema tu stabilizacije
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi