Monchi radi nenormalan posao: Igrači i preko Instagrama počeli potvrđivati dolazak

Roma se pojačava

Monchi radi nenormalan posao: Igrači i preko Instagrama počeli potvrđivati dolazak

Sportski direktor Rome Monchi ovog ljeta radi prekovremeno.

Čini se kako Roma nikada nije prodala ni dovela više dobrih igrača kao ovog ljeta. Klub su napustile dvije velike zvijezde kao što su Radja Nainggolan i Alisson Becker i to za ogroman novac, ali su u suprotnom pravcu stigli igrači poput Javiera Pastorea, Justina Kluiverta ili Robina Olsena, a danas je na ljekarske preglede došao i vezni igrač iz Seville Steven N'Zonzi.

Osim svega toga, transfer u redove Vučice preko Instagram profila potvrdio je i brazilski krilni fudbaler Taison. On je postavio na ovoj društvenoj mreži jednu fotografiju, a istu je komentarisao defanzivac Rome Juan Jesus.

"Dolaziš li u Italiju?", upitao je Jesus Taisona, a ovaj mu je odgovorio: 'Na putu sam tamo'. Podsjetimo, Taison se već neko vrijeme povezuje sa dolaskom u Romu, a čini se kako je konačno zaključen transfer koji bi trebao bitzi vrijedan oko 15 miliona eura.

Inače, radi se o fudbaleru koji već pet godina nosi dres Šahtara, a prije toga je također nastupao u Ukrajini gdje je branio boje Metalista.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

milojko
Sa tim budzetom će i Emir Hadžić biti SD!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti