Monchi 'snimio' Željinog talenta: Roma želi Anela Šabanadžovića!
Ako je vjerovati informacijama koje dolaze iz Italije, Šabanadžovića pored Rome prate još dva snažna kluba iz Serije A.

Velike vijesti iz Italije

Monchi 'snimio' Željinog talenta: Roma želi Anela Šabanadžovića!

Ugledni italijanski Calciomercato je kasno večeras objavio ekskluzivnu vijest vezanu za mladog fudbalera Željezničara Anela Šabanadžovića koji je dospio na radar slavne Rome.

Na pomenutoj stranici je navedeno da je Šabanadžović izuzetno mlad fudbaler rođen 1999. godine, ali da je na seniorskom nivou već pokazao veliki kvalitet igrajući za prvi tim Željezničara za koji je sakupio preko 700 minuta u ligi ove sezone.

Osim toga, Calciomercato piše da Roma nije jedini italijanski klub koji je zainteresovan za Anela Šabanadžovića, kojeg navodno prate Atalanta i Fiorentina.

Italijanski web-site posvećen Romi Vocegiallorossa.it piše da je mladi fudbaler Željezničara 'zapao za oko' sportskom direktoru Rome Monchiju, koji je odavno poznat po dobrom prepoznavanju talentovanih fudbalera koje je nekada dovodio u Sevillu, a sada to radi u klubu sa Olimpica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Roma ozbiljno prati i perspektivnog fudbalera Dinama Antu Ćorića, za kojeg je navodno spremna ponuditi 12 miliona eura. Kada je riječ o Šabanadžoviću, nije navedeno koliko bi Rimljani bili spremni ponuditi za njegovo dovođenje niti bilo kakve opširnije informacije.

Anel Šabanadžović je ove sezone nastupio na 14 utakmica za prvi tim Željezničara, a postigao je jedan gol u Kupu protiv Širokog Brijega za pobjedu 1:0.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Posjetilac
Fakat ne znam šta u njemu vide osim toga što je baš mlad I što ga forsiraju u seniorskom fudbalu. Pa on se ne ističe ni u utakmicama omladinaca! Ko ih je gledao zna da ne griješim. Prije će biti,, ako je uopšte ovo istina, da su ovdje proradile neke veze da bi on uopšte došao na radar nekog stručnjaka. Lako može I Džeko imati umiješane prste u svoj priči a povjerenje ljudi je već dobio kada je predložio Kolarova. SRETNO Šabanu ali on TRENUTNO nije neka velika pljačka ali to ne znači da neće postati. Recimo Ćavar ili Menalo su mnogo više pokazali od njega a I mali Hajdarević koji igra sa njim je tu negdje sa njim u par deka a niko ga I ne pominje što bi moglo dati odgovore na konstataciju sa početka komentara.
1 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi