Roma se pojačava iz Barcelone

Dogovor postignut?

Roma se pojačava iz Barcelone

O. Lekić

Barcelona i Roma bi u skorije vrijeme mogli postići dogovor vezan za transfer Aleixa Vidala.

U posljednje vrijeme inostrani mediji mnogo špekulišu o odlasku Vidala iz Barcelone u Romu, a da vjerovatno čitava priča neće ostati na špekulacijama potvrdio je i menadžer španskog fudbalera.

Naime, on je u izjavi za španske medije istakao da Vidal nema ništa protiv odlaska u Romu, no da klubovi trebaju da postignu dogovor što je u ovom trenutku veoma realno.

"Tu nema tajni, Roma je zainteresovana i bilo bi lijepo da ponovo sarađujemo sa Moncijem. Ostali smo u odličnim odnosima s njim nakon naše saradnje u Sevilli. Vidal je sretan što igra u Španiji, no to ne znači da će odbiti ponudu da zaigra više. Otvoreni smo za eventualnu posudbu, no trebaju se i klubovi dogovoriti", izjavio je Vidalov menadžer, a španski mediji su uvjereni da će Barcelona i Roma postići dogovor bez većih problema.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Vidal je u Barcelonu stigao u ljeto 2015. iz Seville za 18 miliona eura. Odigrao je do sada 40 utakmica, a posljednji pogodak postigao je u El Clasicu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije