Monchi u samom finišu prelaznog roka pokušao dovesti pojačanje iz Real Madrida

Na kraju nije uspio

Monchi u samom finišu prelaznog roka pokušao dovesti pojačanje iz Real Madrida

E. Čaušević

Roma je ovog ljeta bila veoma aktivna što se tiče ljetnog prelaznog roka, a sportski direktor kluba Monchi još jednom je odradio veoma dobar posao.

Rimski klub je doveo dosta novih pojačanja, ali ono što je najviše oduševilo navijače jeste činjenica da su to većinom mladi igrači. Monchi je do samog kraja prelaznog roka bio u pripravnosti, a španski mediji otkrivaju da je pokušao dovesti pojačanje iz Real Madrida.

Kako piše madridski AS, Monchi je kontaktirao Real Madrid i poručio da je zainteresovan za Marcosa Llorentea. Ovaj 23-godišnji defanzivac se nije previše naigrao u kraljevskom klubu, a većinom šansu dobija s klupe za rezervne igrače.

Iako je Monchi bio optimističan oko njegovog dolaska barem na posudbu na kraju u Realu nisu željeli pustiti ovog igrača. Kraljevi su prvobitno željeli da ga puste, ali nakon što je klub napustio Mateo Kovačić predomislili su se.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi