Ne pomažu prijave FIFA-i, Inter ne odustaje od Luke Modrića

Nerazzurri "opsjednuti" hrvatskim veznjakom

Ne pomažu prijave FIFA-i, Inter ne odustaje od Luke Modrića

Iako je jasno da Luka Modrić neće ovog ljeta mijenjati klub, Inter ne želi odustati od "potjere" sa fantastičnim hrvatskim veznjakom.

Modrić je pod ugovorom sa Real Madridom do juna 2020. godine, Kraljevi ga žele zadržati u svojoj ekipi, a Inter koji ga je ovog ljeta pokušao dovesti na San Siro je prijavljen FIFA-i od strane španskog velikana.

Real je uputio prijavu zbog nelegalnog kontakta Intera i njihovog igrača, pa se može tvrditi da su odnosi između dva kluba trenutno veoma loši. Ipak, Corriero dello Sport prenosi da za Inter nije kraj kada je Modrićev transfer u pitanju, te da će Nerazzurri već u januaru spremiti novu ponudu i ponovo krenuti po kapitena hrvatske reprezentacije.

Navodno je i sam Modrić, koji će narednog mjeseca napuniti 33 godine, zainteresovan za ideju da se u Interu udruži sa reprezentativnim kolegama - Ivanom Perišićem, Marcelom Brozovićem i Šimom Vrsaljkom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U zavisnosti od njegovih partija u Realu u narednim mjesecima i potencijalnog pogoršanja odnosa sa čelnicima kluba zbog čitave transfer sage, Kraljevi će možda i pristati prodati Modrića u Januaru.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi