Montella: Roma? Glasine me ne zanimaju
Foto: EPA

Planira budućnost u Milanu

Montella: Roma? Glasine me ne zanimaju

Vincenzo Montella odbacio je špekulacije da bi na kraju sezone mogao sjesti na kormilo Rome. 

Ovaj 42-godišnji italijanski stručnjak se proteklih dana dovodio u vezu sa preuzimanjem Rome, nakon što je postalo izvjesno da će Vučicu napustiti Luciano Spalletti, međutim on je takve glasine kategorčki odbacio.

Izjavio je kako je sretan što vodi Milan i jasno je dao do znanja da planira budućnost na San Siru. 

"Čuo sam glasine, ali imam harmoničan odnos u Milanu. Osjećam poštovanje kluba koje su mi jasno stavili do znanja i u javnosti. Sretan sam što vodim Milan, a glasine me ne zanimaju. Milan mora da pobjeđuje, zbog toga sam ovdje", kazao je Montella. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Montella se, tri kola prije kraja, sa Milanom nalazi na šestoj poziciji koja vodi u kvalifikacije za Evropsku ligu. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi