Montella: Sevilla je idealna ekipa za moje ideje

Zvanično predstavljen

Montella: Sevilla je idealna ekipa za moje ideje

Endin Čaušević, foto: EPA

Italijanski stručnjak Vincenzo Montella prije nekoliko sedmica dobio je otkaz u Milanu, ali je brzo našao novi angažman, te će s klupe voditi ekipu Seville.

Sevilla je nedavno odlučila da se zahvali na saradnji Eduardu Berizzu, a na njegovo mjesto došao je Montella. Iako se nije baš proslavio na klupi Milana to mu nije uskratilo novi posao i sigurno veoma težak izazov u španskoj La Ligi.

Montella je priznao da se veoma brzo dogovorio s čelnim ljudima Seville, te da je sretan što će imati priliku da vodi ovu ekipu. Italijanski stručnjak je izjavio da je Sevilla idealna za ideje koje on zastupa kao trener.

"Želim da se zahvalim Sevilli na ovoj šansi koju sam dobio. Ova ekipa je idealna za ideje koje ja imam kao trener i nadam se da ćemo zajedno postići mnogo dobrih rezultata. Jedva čekao da upoznam ekipu i da počnemo ovu avanturu. Spreman sam za nove izazove", rekao je Montella.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi