Montella u naredna 24 sata na novom poslu

Prenose italijanski mediji

Montella u naredna 24 sata na novom poslu

Dojučerašnji trener Milana Vincenzo Montella u naredna 24 sata imat će novi posao, saznaju italijanski mediji.

Nakon što ga je na klupi Milana, poslije loših rezultata, zamijenio Gennaro Gattuso, Montella je bez posla, ali to bi se veoma brzo trebalo promijeniti.

Naime, Montella bi već danas trebao sjesti na klupu španskog premijerligaša Seville koja je u potrazi za novim trenerom otkad je otpustila Eduarda Berizza. Podsjetimo, sa Sevillom se u proteklim danima povezivao i nekadašnji strateg Napolija, Watforda i Intera Walter Mazzarri, ali Montella je na kraju ipak bio uspješniji.

Montelli bi na klupi Seville pomoćni trener trebao biti nekadašnji fudbaler ovog tima Enzo Maresca. Podsjetimo, italijanski stručnjak je u dosadašnjem dijelu karijere vodio ekipe Rome, Catanije, Fiorentine, Sampdorije i Milana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi