Počeli pregovori: Milan dovodi reprezentativca Njemačke?
Foto: EPA

Rudy na meti Rossonera

Počeli pregovori: Milan dovodi reprezentativca Njemačke?

Milan bi u januarskom prelaznom roku mogao pojačati povremeni njemački reprezentativac.

Na meti Rossonera nalazi se Sebastian Rudy, 26-godišnji veznjak koji nastupa za Hoffenheim, a Milan je već započeo pregovore sa igračevim zastupnikom.

Čelni ljudi kluba sa San Sira iskoristili su prijateljsku utakmicu između Italije i Njemačke odigranu u utorak kako bi stupili u kontakt sa Rudyjevim menadžerom i ostaje da se vidi hoće li pregovori biti uspješni.

Rudy (26) sa Hoffenheimom ima ugovor do kraja sezone i vjerovatno ga neće produžiti, pa se odlazak nameće kao realna opcija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti