Montella: Vjerujem da možemo napraviti čudo, Bayern nije nepobjediv

Trener Seville ne gubi nadu

Montella: Vjerujem da možemo napraviti čudo, Bayern nije nepobjediv

Bayern i Sevilla će večeras na Allianz Areni odigrati revanš meč četvrtfinala Lige prvaka, nakon što je prvi duel odigran u Andaluziji završen pobjedom Bavaraca rezultatom 2:1.

Trener Seville Vincenzo Montella je uvjeren da priča nije gotova i da njegov tim ima šta da pokaže u revanšu.

"Utakmice su uvijek duge i najvažnije je ostati u njima, igrati strpljivo. Mi uvijek tako trebamo igrati i vjerujem da možemo stići zaostatak", započeo je Montella, koji je svjestan da za prolaz dalje njegov tim mora zabiti najmanje dva gola, s uslovom da ne primi nijedan:

"Naravno da je moguće pobijediti Bayern, ali važno je da ne primimo pogodak, posebno u prvom poluvremenu. Bayern je u drugom dijelu prve utakmice imao prevlast u prosjedu lopte, ali važnije je od toga kako se mi ponašamo kada mi imamo loptu. Vjerujem da možemo napraviti novo čudo".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, Sevilla se u četvrtfinale Lige prvaka plasirala nakon velike gostujuće pobjede nad Manchester Unitedom na Old Traffordu (2:1), pa se u taboru ovog kluba nadaju da večeras mogu ponoviti nešto slično tome.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi