Morata će se vratiti u Real Madrid

Do kraja sezone u Juventusu, a onda...

Morata će se vratiti u Real Madrid

Edmir Škorić

Alvaro Morata odigrat će do kraja sezone u Juventusu, a onda se vraća u Madrid.

Real je Moratu prodao Juventusu pred početak sezone i ovaj španski napadač se dosta dobro snašao u Torinu. 

Španski klub je napravio takav ugovor da može da otkupi Moratin ugovor na kraju sezone za 14 miliona funti, a prodao ga je za 8.4 miliona.

To je u intervjuu za Tuttosport otkrio njegov zastupnik i ugledni nogometni menadžer Mino Raiola, koji kaže da Morata ima još šta da pokaže u dresu kraljevskog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ove sezone je u 15 utakmica u Seriji A postigao jedan gol, dok je ukupno u 22 utakmice postigao tri gola. Dva puta je, naime, bio strijelac i u Ligi prvaka. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.