Morata: Drugačiji sam otkako sam našao djevojku

Španac uživa u ljubavi

Morata: Drugačiji sam otkako sam našao djevojku

Za Alvara Moratu prelazak u Juventus se ispostavio kao odličan potez u karijeri.

Španac je u Juventus došao 2014. godine nakon što je bio nezadovoljan statusom u Realu, međutim lukavi kraljevski klub je u njegov ugovor stavio otkupnu klauzulu od 35 miliona eura i sve je izvjesnije da će ubrzo Morata zamijeniti Torino sa Madridom.

Razloga za slavlje Morata (23) je imao sinoć kada je u finalu kupa zabio za pobjedu Juventusa nad Milanom, a najveći 'krivac' za njegove odlične partije je djevojka Alice Campello koju smatra dodatnom motivacijom u životu.

"Prijatelji su mi rekli da ću ući s klupe i zabiti, pogodili su! Moj otac i prijatelji bili su na tribinama. Otkako sam upoznao djevojku, drugačiji sam i na terenu", izjavio je sretni Morata. 

Ove sezone Morata je postigao 11 golova u svim takmičenjima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi