Morata napušta Chelsea i zabija bivšem klubu nož u leđa?
Morata je ranije igrao za Real Madrid i pitanje je kako bi navijači Kraljeva ili Katalonaca reagovali ako potpiše za Barcelonu

Barca ga želi na posudbu

Morata napušta Chelsea i zabija bivšem klubu nož u leđa?

E. Škorić

Barcelona je navodno spremna da dovede Alvara Moratu na posudbu iz Chelseaja.

Lider Španije je postigao 50 golova u 18 utakmica u La Ligi, no svejedno Katalonci planiraju da dodatno pojačaju napad, a prema Sportu, Barca je sremna da angažuje Moratu.

Nekadašnji igrač Real Madrida se povezuje se s nekoliko klubova, a nakon Seville i Atletico Madrida, 26-godišnjak je sada navodno na meti katalonskog diva.

Morata je postigao devet golova za Chelsea u svim takmičenjima ove sezone, ali menadžer Plavaca Maurizio Sarri dao mu je zeleno svjetlo za odlazak iz Londona.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U međuvremenu i Chelsea traži novog pojačanja, a najviše se u posljednje vrijeme govori o Mauru Icardiju, mada će Inter teško pustiti svog kapitena bez obzira koliko novca ponudi Roman Abramovič.

Top Komentari

meho
Od ovih kvazitransfera me zaboli srednji mozak. Pola Evrope dovedose na kraju ce doc neki tulipan iz Anzi Mahackale.
6 2
Bhf
Hoce se i usreciti.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi