Morata traži od Reala da ga pusti u Manchester United

Želi da prođe cijele pripreme s Unitedom

Morata traži od Reala da ga pusti u Manchester United

E. Čaušević

Španski fudbaler Alvaro Morata još uvijek nije riješio svoj status u Real Madridu s obzirom da će najvjerovatnije napustiti kraljevki klub.

Morata se prošlog ljeta vratio u Real Madrid iz Juventusa, ali se nije naigrao u prošloj sezoni. Španski napadač će gotovo sigurno napustiti kraljevski klub ovog ljeta, te će svoju karijeru nastaviti u engleskom Premiershipu.

Već neko vrijeme se špekuliše da Morata pregovara sa Manchester Unitedom, ali još uvijek nije postignut dogovor. Problem pravi Real koji traži čak 90 miliona eura za ovog napadača, dok je United spreman da plati 20 miliona eura manje.

Navodno, Morata je poručio čelnicima Real Madrida da prihvate ponudu, jer on želi da bude u Unitedu prije početka priprema za narednu sezonu. Crveni đavoli su danas poslali novu ponudu i sada se čeka odgovor Kraljeva. No, kako stvari stoje Moratu bi trebali u narednoj sezoni gledati u dresu Uniteda.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi