Ronaldo donosi odluku u narednih sedam dana
Foto: EPA

Uskoro će se sve znati

Ronaldo donosi odluku u narednih sedam dana

Midhat Šljivak

Zvijezda madridskog Reala Cristiano Ronaldo donijeće odluku o svojoj budućnosti u narednih sedam dana.

Kako navodi engleski Times, Ronaldo je uzeo nekoliko dana odmora, koje provodi sa sinovima, te iz izvora bliskih igraču imaju informaciju kako će konačnu odluku o ostanku u Real Madridu donijeti u narednih sedam dana.

Cristiano je već osam godina stanovnik Madrida. S Kraljevima je osvojio apsolutno sve, ali je nedavno optužen za poreznu prevaru u iznosu od 13 miliona funti, što bi ga moglo otjerati iz Španije ovog ljeta.

Pojedini španski mediji su uvjereni kako će najbolji fudbaler svijeta napustiti redove Reala. Vjeruje se kako bi se mogao vratiti u Manchester United, gdje je stekao renome jednog od najboljih fudbalera svijeta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, za sada je, prema izvorima Timesa, Ronaldo mnogo bliže potpisivanju novog ugovora, ali uskoro ćemo znati i konačnu odluku portugalskog velemajstora.

Cristiano je nedavno postao po drugi put otac. Dobio je blizance, pa će vjerovatno i ta činjenica dodatno učvrstiti njegovu odluku da ostane u Madridu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi