Navas spreman na borbu do smrti sa konkurencijom
Foto: EPA

Golman Reala odlučan da zadrži svoje mjesto u ekipi

Navas spreman na borbu do smrti sa konkurencijom

Keylor Navas, golman Real Madrida, je odlučan da zadrži svoje mjesto prvog golmana u ekipi sa Santiago Bernabeua u slučaju da uskoro dobije konkurenciju.

Navas je u protekloj sezoni pomogao Real Madridu da dođe to titule u španskoj La Ligi, ali i da osvoji Ligu prvaka. Uprkos njegovim dobrim partijama već odavno se špekuliše da bi na Santiago Bernabeu uskoro moglo stići neko od velikih golmanskih imena.

Kao moguće akvizicije Kraljeva se pominju Thibaut Courtois, David de Gea, ali i mladi Gianluigi Donnarumma.

Ipak, sigurno je da Navas neće tako lako prepustiti svoje mjesto među stativama.

"Boriću se do smrti sa bilo kim ko dođe", kratko je poručio Navas za špansku Marcu, ali i izrazio zahvalnost Zidaneu na ukazanoj prilici:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nemam riječi kojima bih izrazio svoju zahvalnost Zinedineu Zidaneu."

Navas je na Santiago Bernabeu stigao 2014. godine iz Levantea, a od tada je u dresu Reala stigao do naslova prvaka Španije i dva trofeja Lige prvaka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi