Moratti: Inter bi mogao izgubiti Sneijdera

Anži zagrizao

Moratti: Inter bi mogao izgubiti Sneijdera

Predsjednik Intera, Massimo Moratti izjavio je da postoji šansa da klub ovog ljeta ostane bez svog ponajboljeg igrača, Wesleyja Sneijdera te je također nagovjestio mogućnost da u klub dođe brazilac Lucas Moura.

Nerazzurri su već prodali Samuela Eto'a Anžiju, a kako Moratti kaže, vrlo je moguće da i Sneijder pođe njegovim stopama.

 

"Da li bi Sneijder mogao poći Eto'ovim stopama? Moguće je i postoji taj rizik. Ipak, za mene je Sneijder jedan od naših ključnih igrača za narednu sezonu u Seriji A", kazao je Moratti za oficijalnu stranicu Intera.

 

Inter se također tokom ovog ljeta dosta povezivao i sa veznjakom Sao Paula, Lucasom Mourom, a mnogi Mouru vide i kao zamjenu upravo za Sneijdera. Moratti je i o ovom igraču kazao par riječi te je nagovjestio da postoji napredak kada su u pitanju pregovori oko Moure.

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

"Moramo vidjeti da li postoji šansa za taj transfer. Kod transfera dosta toga treba da se poklopi, što također znači da bi se sve trebalo uklopiti i u naš budžet", kazao je Moratti za kraj.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije