Morgan Schneiderlin: Spremni smo igrati do augusta

Nogometaš Evertona jasana

Morgan Schneiderlin: Spremni smo igrati do augusta

Esmer Oštraković

Nogomet u Engleskoj je suspendovan sve do kraja aprila, te je to najraniji mogući termin za povratak nogometaša na terene.

Ipak, teško je vjerovati u taj scenario, te se spremaju i drugi planovi ukoliko ne bude bilo mogućnosti da se tada igrači vrate na svojim obavezama.

Nogometaš Evertona, Morgan Schneiderlin, rekao je da su igrači u Premier ligi spremni da igraju sve do augusta kako bi se sezona završila.

"Znam da će biti poduzeto sve kako bi bila donesena prava odluka. Trenutno je nogomet na drugom mjestu u svijetu. Moramo da se naviknemo na to. Mi bi se na trening trebali vratiti sredinom aprila, ali mislim da je to rano. Ipak, spremni smo da igramo i do augusta, samo da se sezona završi", rekao je nogometaš Evertona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Trener Evertona, Carlo Anceloti, planirao je da njegovi igrači sa treninzima krenu 17. aprila, ali ostaje da vidimo da li će to biti moguće.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi