Moriss: Iznenađen sam koliko se jako ide na treninzima, šef Nalić je kao igrač

Defanzivac Tuzlaka u razgovoru za SportSport.ba

Moriss: Iznenađen sam koliko se jako ide na treninzima, šef Nalić je kao igrač

Samir Mlaćo, foto: Samir Mlaćo

Darick Kobie Moriss će i u novoj sezoni Premijer lige nositi dres FK Tuzla City. Ovaj simpatični mladić sa saigračima se trenutno sprema na Kupresu, gdje smo i iskoristili priliku za razgovor.

U redove Tuzlaka stigao je na ljeto 2019. godine, a za rad pod palicom Zlatana Nalića imao je samo riječi hvale. Posebno je istakao atmosferu koja je zaista fantastična. I sam Nalić je aktivno uključen u treninge, a kada se desi pogreška ili lošije odrađen potez, Nalić je taj koji motiviše nogometaše da jednostavno dobiju još veću želju da se 'podignu'.

"Zadovoljan sam, radimo dobro, odlično... Iskreno, iznenađen sam koliko se jako ide na treninzima i koliko su kvalitetni treninzi. Šef Nalić je kao igrač među nama, gura nas, tjera i zato atmosfera i jeste sjajna", priča Moriss.

Borbu u timu je veoma žestoka. Svaki trening novo dokazivanje.

"Da. Ima nas 22, konkurencija je jaka. Borba je za svaku poziciju, to je normalno".

Raduje se što uskoro počinje prvenstvo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nakon duge pauze i tri mjeseca po stanovima, drago nam je što smo konačno na terenu. Jedva čekamo da krenu i utakmice", dodao je 24-godišnjak na kraju razgovora za SportSport.ba.

Tuzlaci će u petak odigrati prijateljski meč protiv FK Velež.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi