Victor Moses karijeru nastavlja u Rusiji

Potpisao za Spartak

Victor Moses karijeru nastavlja u Rusiji

E. Čaušević

Nigerijski fudbaler Victor Moses po šesti put je napustio Chelsea i ponovo otišao na posudbu.

Moses je prošlu sezonu proveo na posudbi u Interu, ali italijanski klub nije otkupio njegov ugovor i vratio se u Chelsea. U londonskom klubu nije imao mjesta i odlučili su ponovo da ga se riješe.

Nigerijac je odlučio da se okuša u Rusiji jer će narednu sezonu provesti u Spartaku iz Moskve. Ovaj klub će ga moći dovesti besplatno narednog ljeta jer mu ističe ugovor s Chelseajem.

Moses je u Chelsea stigao na ljeto 2012. godine iz Wigana, ali se nije previše naigrao. Chelsea ga je slao na posudbe u Liverpool, Stoke, West Ham, Fenerbahče i Inter.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi