Roma na sve strane traži novog napadača

Upit poslan u Moskvu

Roma na sve strane traži novog napadača

Roma na sve strane i što brže pokušava pronaći novog napadača. To je zaključak koji proizilazi iz posljednjih špekulacija.

Nakon što se danas pojavila priča da je opcija za Romu Chelseajev Olivier Giroud, večeras iz Italije stižu tvrdnje da je Vučica kontaktirala moskovski Spartak s upitom o Aleksandru Kokorinu.

"Nestašni" 29-godišnjak bi tako mogao napustiti Spartak samo mjesec dana nakon što je u ovaj klub stigao iz Zenita (nakon što je postao slobodan igrač).

Sportitalia tvrdi da Kokorin u ugovoru sa Spartakom ima klauzulu koja mu dozvoljava odlazak uz minimalnu naknadu ukoliko stigne poziv nekog od klubova iz liga petice.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Jasno je da Roma "dodaje gas" u potrazi za novim napadačem koji će biti alternativa za Edina Džeku, bez obzira otišao Dijamant ili ostao na Olimpicu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi