19

Komentari (19)

Noname992
Stadion potopljen vodom je stadion Mostarske Lokomotive koja igra u najnižem rangu BiH fudbala. Šta očekujete od ledine gdje nema nijednog odvoda za vodu ???
Brigata_rossa.1981
Šta znači obići stadione? Ne lupetajte bgt, sve što ste snimili sem Veležovog je kantonalna liga, koga to zanima...
EmirEmir111
@plemic Druze ja kao neutralac ne znam kako vas navijace Zrinjskog realno nije stid uopste potezati temu tih stadiona.. oteli ste ljudima stadion i jos ih kao nesto provocirate. Dok vi njih provocirate oni od obicnog zemljišta izgradili prelijep stadion i dalje ga grade, posjeta im je medju najboljim u ligi. A stadion pod bijelim brijegom teska rusevina, 20 godina se nista nije promijenilo na njemu nit ima kakve naznake da ce se nesto promijeniti.
Brigata_rossa.1981
Kupite prvo svoj, jer B. brijeg nije vaš ;) Ps. ako treba pomoći, tu smo, znamo mi kako napraviti stadion
UM1905ZM
Znamo da znate poznati ste na Tromeđi kao dosta dobri radnici.
Brigata_rossa.1981
Ima dobrog zemljišta u Međugorju
UM1905ZM
Znamo da znate da ima,vrijedni ste radnici mogli bi vam dati vecu dnevnicu.
Brigata_rossa.1981
Hvala Bogu, nismo ko vi, lopovi i uzurpatori.. To čime se ti i takvi ko ti ponosite je ravno u zemlju propast.. Mi što zacrtamo to i uradimo, šta nam je ćejf #nikokaomi
*p!p!t@*
Rastafarian
Necemo nista kupovati nego uzeti i vrapcici arenu
Defensor81
rodjak
bolje ti je poklopi se usima,niste u stanju ni ofarbati ono sto ste okupirali ,kad napravite jednu bar tribinu onda mozete poceti nesto pricati.I sada stoji grafit na stadionu kojeg sam ja napiso RA81 od prije rata kojeg jos niste prefarbali ,nije sto to ne zelite nego sto se treba malo pomuciti ;)
Mackintosh
Kad smo hadalji za nogomet, bar da osnujemo vaterpolo-reprezentaciju
Zaštita Identiteta
Prvo trebaju naučiti plivati :D
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.