"Motivisan sam da opravdam poziv u reprezentaciju"
Mlada reprezentacije naše zemlje se u Zenici sprema za duel sa Azerbejdžanom

Gazibegović optimističan pred Azerbejdžan

"Motivisan sam da opravdam poziv u reprezentaciju"

Samir Mlaćo

Mladi reprezentativci Bosne i Hercegovine su danas odradili četvrti trening u sklopu priprema za prijateljsku utakmicu sa Azerbejdžanom.

Jusuf Gazibegović je uvijek sa dosta žara i pozitivne energije nastupao za omladinske selekcije BiH, pa je sa takvim stavom došao i na okupljanje U-21 tima.

"Velika je čast za mene što sam dobio poziv u  U-21 reprezentaciju. Prošao sam sve naše omladinske selekcije, u „U-19“ sam bio i kapiten i sada je ovo velika nagrada za moj rad i trud. Presretan sam što sam ovdje i maksimalno motivisan da opravdam povjerenje i pokažem da zaslužujem biti u mladoj reprezentaciji i u budućnosti.“

Mladi desni bek očekuje dobru igru i podršku sa tribina u susretu sa Azerbejdžanom.

"Ova selekcija je sastavljena od veoma kvalitetnih igrača i vjerujem da ćemo praviti dobre rezultate. Očekujem da kvalitet potvrdimo već protiv Azerbejdžana i ostvarimo pobjedu. Pozivam i navijače da nas podrže, a mi ćemo im na terenu vratiti maksimalnim zalaganjem i dobrom igrom bez obzira što se radi o prijateljskom meču.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti