"Džeko je najbolje što je Balkan godinama unazad imao"
Meho Kodro je svojevremeno blistao u španskoj Primeri u dresu Real Sociedada, a zatim je uslijedio transfer u Barcelonu. Ipak,nakon dolaska Ronalda morao je da napusti Nou Camp

Meho Kodro hvali Dijamanta

"Džeko je najbolje što je Balkan godinama unazad imao"

Midhat Šljivak

Nekadašnji selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Meho Kodro pohvalno je govorio za španske medije o kapitenu Zmajeva Edinu Džeki.

Kodro je za Radio Marca komentarisao igru napadača Rome, a Kodro smatra da je on jedan od najboljih koji su se pojavili godinama unazad.

"Edin Džeko je najbolji igrač koji se pojavio godinama unazad na Balkanu. On radi apsolutno sve na terenu, a iako je napadač, radi ogroman posao i u defanzivi. Mogao je bez ikakvih problema igrati u Real Madridu u posljednje dvije ili tri sezone", rekao je Kodro.

Bh. stručnjak je protekle dvije sezone radio u švicarskom Servetteu. Trenutno je bez posla, a ranije je radio u FK Sarajevo, B i omladinskom timu Real Sociedada.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Selektor reprezentacije BiH bio je u samo dvije utakmice i nakon sukoba sa čelnicima NSBiH dobio je otkaz.

Top Komentari

hr hb
Jes mozda u BIH najbolji
9 51
PeppermintSA
Statistički je najbolji Ex-Yu napadač u zadnjih 20 godina.
40 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti