Mou traži trule jabuke: Unitedov igrač na transfer listi

Jones ide na transfer listu

Mou traži trule jabuke: Unitedov igrač na transfer listi

Edmir Škorić

Krenut će čistka u redovima Manchester Uniteda, Jose Mourinho nije i ne može da bude zadovoljan trenutnim kadrom.

Mourinho je doveo nekolicinu zvijezda ovog ljeta, neki i nisu baš opravdali očekivanja i (ogroman) uloženi novac, no Portugalac trulu jabuku traži u nekim starosjediocima.

Kako tvrdi britanskiThe Sun, stoper Phil Jones ide na transfer listu u januaru, kako bi do ljeta bio prodan.

Jones za United nije igrao od 2. januara, a postoje neke indicije da bi mogao završiti u Arsenalu ili Liverpoolu. Jones je zadnjih pet godina član Uniteda, u koji je stigao iz Blackburna, a za Crvene vragove je dao dva  gola u 104 nastupa. Također, 20 puta je nastupao za englesku reprezentaciju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ukoliko United nastavi s partijama kao iz prošla tri meča, Mourinho će sigurno još nekoga iz ekipe izbaciti, odnosno prodati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi