Zlatanova tajna koju je otkrio Mourinho
Foto: EPA

Nije sve onako kako izgleda

Zlatanova tajna koju je otkrio Mourinho

Midhat Šljivak

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho otkrio je kako je izgledao njegov prvi susret sa Zlatanom Ibrahimovićem prije osam godina.

Ovaj dvojac je počeo saradnju u Interu 2008. godine. Zlatan je bio glavna zvijezda tima s Giuseppe Meazze, ali je Ibra godinu dana kasnije otišao u Barcelonu.

Posebni je otkrio kako ga je Ibrahimović impresionirao već na prvom treningu.

"Davno je to bilo. Preuzeo sam Inter i prva impresija o njemu je bila, wow on je mnogo bolji igrač nego što sam mislio", rekao je Mourinho, te je otkrio Zlatanovu strogo čuvanu tajnu.

"Mogu vam reći kako je slika koju šalje s terena potpuna suprotnost u odnosu na ono što je on zaista. On je sjajan momak, odličan dječak. Da, još uvijek ga zovem dječak.  Ne ponaša se kao zvijezda, kao najbolji strielac ili kao kapiten, on se ponaša kao dječak", istakao je Mourinho.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zlatan je odlično ušao u novu sezonu, prvu u dresu Manchester Uniteda. Ipak, Crveni đavoli su ušli u krizu, te su poraženi u posljednja tri meča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi