Chelsea misli na budućnost
FOTO - EPA

Chelsea misli na budućnost

A. Beganović
Teme:

Da u Chelseaju misle na budućnost govore posljednje informacije koje dolaze sa Otoka.

Naime, kako pišu mediji na Otoku, iz redova aktuelnog evropskog prvaka odlučili su ponuditi produženje saradnje Masonu Mountu i Reeceu Jamesu.

James je ugovorom za Plavce vezan do ljeta 2025. godine, no čelnici kluba žele ga nagraditi za dobre partije. Osim za Chelsea u dosadašnjoj karijeri je nastupao za Wigan, a za Chelsea je ukupno odigrao 98 utakmica uz učinak od osam pogodaka i 13 asistencija.

U ovoj sezoni je u svim takmičenjima odigrao je 14 utakmica na kojima je postigao pet pogodaka uz pet asistencija.

Potražite više informacija na temu Premier league:

S druge strane, Mount je ugovorom za Plavce vezan do ljeta 2024. godine. Osim za Chelsea u dosadašnjoj karijeri je nastupao još za Derby County i Vitesse.

Za Chelsea je ukupno odigrao 122 utakmica uz učinak od 20 pogodaka i 17 asistencija. U ovoj sezoni je odigrao 15 utakmica za Chelsea u svim takmičenjima uz učinak od tri pogotka i četiri asistencije.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi