Mourinho aplicirao za novi posao: "Hej United, pošaljite nam Joseov CV"
Nakon što je Mourinho ostao bez posla, lanac restorana je objavio kako je Portugalac poslao aplikaciju za posao na njihovu adresu

Pizzeria pronašla način da se dobro i jeftino izreklamira

Mourinho aplicirao za novi posao: "Hej United, pošaljite nam Joseov CV"

Edmir Škorić

Jose Mourinho od danas nije menadžer Manchester Uniteda, što je bez dileme glavna tema u svijetu nogometa.

Engleski portali ne prestaju pisati o Mourinhu koji je nakon loših rezultata i poraza od Liverpoola postao bivši menadžer Uniteda, ali će zato da inkasira skoro 30 miliona eura na ime obeštećenja.

Mourinho je sada bez posla, a u iščekivanju novog angažmana bi mogao da se zaposli u - pizzeriji!

Naime, lanac restorana "Pizza Hut" iskoristio je priliku da si malo izreklamira brend na konto Mourinhove "tužne" sudbine, pa je objavio zanimljiv tvit.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Dobili smo CV od gospodina Josea Mourinha, upravo je apliciroa za posao u našem restoranu. Molimo vas da nam pošaljete njegovu referencu. Hvala", stoji u objavi ovog restorana.

Na kraju se ovaj potez pizzeriji isplatio, na Twitteru se satima pisalo o tome, ali sigurni smo da će Mourinho na kraju ipak pronaći posao koji voli, a to je vođenje neke momčadi.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi