Mourinho bijesan na neupućenog pomoćnika

Pogba ostao zbunjen

Mourinho bijesan na neupućenog pomoćnika

Da Jose Mourinho kontroliše i najsitnije detalje u Manchester Unitedu moglo se vidjeti na utakmici Evropske lige protiv ukrajinske Zoryje. 

Portugalac se u drugom poluvremenu "istresao" na pomoćnika Giovannija Cerru koji je, prema pisanju medija, krivo upisao linije kretanja Paula Pogbe u taktički notes. Promjena rasporeda igrača u timu Zoryje je potom zbunila Francuza koji nije znao koga treba čuvati pa je došao do aut-linije kako bi dobio instrukcije od drugog pomoćnika Ruija Farije.

Obrizom da mu Cerra nije znao odgovoriti, uslijedio je užurban i bijesan hod Mourinha prema dijelu klupe na kojem su pomoćnici. Mou se povišenim tonom i prstima obratio Fariji, a 'nastava' je završila udaranjem po njegovoj bilježnici s dokumentacijom za pripremu utakmice. 

"Stvar je u prekidima i organizaciji. Zorya je promijenila tim prije utakmice i Paul je bio malo zbunjen njihovim promjenama. Svakako želim da moji pomoćnici obraćaju pažnju na sve detalje", opisao je situaciju Mourinho. 

Manchester United je Zoryju pobijedio s 1:0 golom Ibrahimovića.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi