6

Komentari (6)

Edin
Uvijek je bio los trener. Igra samo na rezultat, bez neke strategije. Takticki jako skroman. Niti jedan klub nije napravio boljim, cak i kad je osvoji ligu prvaka sa blijedim Interom. Inter je poslije toga, umjesto da ojaca kao klub postajao sve losiji. I Real Madrid je umalo unistio. Manchester United...
Sanagoal
Ipak dobro je počeo u Portu! Slažem de da je precjenjen kao trener ali je imao uspjeha sa Portom, Interom i Unitedom (Uefa kup)
Edin
United je unazadio 10 godina. To je klub kojeg ne interesuje UEFA CUP, samo Liga Sampiona. Naravno da je osvajao trofeje, ali ono sto je najbitnije u fudbalu, prosperitet igraca, dizanje kluba na veci nivo, to nigdje nije postigao. Samo je unazadio klubove igrajuci na rezultat, braneci se, degradirajuci protivnika itd. Neko kaze i to je fudbal! Za mene je to ponizavajuce. Fudbal se igra da bi positgao gol a ne da bi se odbranio. To moze privremeno uspjeti, na daleke staze to se vrati. Ne mozes napredovati, prosperirati ni kao igac ni kao klub!
Mehinaldo
Naj veci debil i prevara uzeo je naj vise para sam od sebe napravio zvijezdu digao sebi rejting prozvao se posebnim uzeo onu debilnu ligu prvaka naj debilniju u istoriji fudbala imao srece kao niko imao dobre igrace koji su se kasnije prodali po 50mil i vise a on sve sebi pripisao on ih je odveo kao do titule poslije u chelseau potrosio milijardu uzeo titulu kurcio se u interu uatekao top ekipu ja bih odveo do krova europe real poslije upropastio naj gore doba reala je dok je on bio igrali kao defanzivno protiv barse ubijali nas po pet komada redovno nam davali uz obavezan jedan ceveni ili dva bruki nas samo tako sve zbog njegovog pristupa i sve ostale je pokvario i tot sad ubio igrace u pojam kupuje igrace za 30-50mil i stavlja oh na klupu nako da odmaraju debil naj veci
vence
sve je tako, osim sto se 'naj' pise uvijek zajedno s onim sto slijedi.. najveci, najbolji, najgori.. jbga bode oci
Krivaja Zavidovići
I Murinjovo vrijeme je prošlo...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.