"Dinamo izgleda bolje vođen od Tottenhama, a njihov trener je u zatvoru"

Mourinho na udaru kritika

"Dinamo izgleda bolje vođen od Tottenhama, a njihov trener je u zatvoru"

E. Čaušević

Fudbaleri Tottenhama večeras su doživjeli blamažu u Zagrebu od Dinama.

Naime, Dinamo je nakon produžetaka pobijedio sa 3:0 i plasirao se u četvrtfinale Evropske lige što je zaista za svaku pohvalu.

Ova blamaža Tottenhama izazvala je veliki bijes i nezadovoljstvo njihovih navijača na društvenim mrežama.

U centru pažnje našao se engleski novinar i fan Tottenhama, James Dickens, koji je izdominirao svojim statusom na Twitteru.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Dinamo izgleda bolje vođen od Tottenhama, a njihov trener je u zatvoru", napisao je Dickens aludirajući na sve ono što se dešavalo prethodnih dana sa Zoranom Mamićem.

Top Komentari

Krivaja Zavidovići
I Murinjovo vrijeme je prošlo...
7 0
Edin
Uvijek je bio los trener. Igra samo na rezultat, bez neke strategije. Takticki jako skroman. Niti jedan klub nije napravio boljim, cak i kad je osvoji ligu prvaka sa blijedim Interom. Inter je poslije toga, umjesto da ojaca kao klub postajao sve losiji. I Real Madrid je umalo unistio. Manchester United...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi