Mourinho dovodi napadača Napolija?
Foto: EPA

Španac na Stamford Bridgeu

Mourinho dovodi napadača Napolija?

Midhat Šljivak

Ekipa Chelseaja, već je izvjesno, potpuno mijenja tim za narednu sezonu.

Nakon što su raskinuli ugovore s nekoliko vrhunskih igrača, koji su u poznim igračkim godinama. londonski Plavci su izuzetno aktivni na tržištu.

Menadžer tima sa Stamford Bridgea, Jose Mourinho, pokazao je interes za trojac iz Atletico Madrida, Felipea Luisa, Diega Costu i Tiaga Mendesa, ali će Portugalac pojačanja tražiti i u ekipi Napolija.

Italijanski mediji navode kako je Mourinho zainteresovan za dovođenje 27-godišnjeg napadača Napolija, Josea Callejona, koji može igrati kao klasični napadač, ali i kao krilni igrač.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Callejon je pružao izuzetne partije u dresu Napolija ove sezone, a Mourinho je ovog igrača vodio i na Santiago Bernabeu, dok je predvodio ekipu Real Madrida.

Chelsea će u narednoj sezoni vjerovatno izgledati dosta drugačije u odnosu na nekoliko proteklih sezona.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti