Mourinho ga je doveo u United, a sada je konačno pružio vrhunsku partiju - protiv Mourinha

Brazilac večeras odličan

Mourinho ga je doveo u United, a sada je konačno pružio vrhunsku partiju - protiv Mourinha

Jose Mourinho je pretrpio prvi poraz od preuzimanja kormila ekipe Tottenhama i to od Manchester Uniteda, kluba u kojem je imao posljednji angažman prije dolaska u London.

Manchester United je na Old Traffordu, u meču 15. kola Premiershipa, slavio sa 2:1 zahvaljujući golovima sjajnog Marcusa Rashforda.

Međutim, briljirao je i Fred, veznjak kojeg je u Manchester United doveo upravo Jose Mourinho. Plaćen je na ljeto 2016. godine Fred blizu 60 miliona eura, ali je od svog dolaska na Old Trafford uglavnom bio samo kritikovan. A zajedno sa njim bio je kritikovan i Mourinho, koji je insistirao na njegovom transferu.

Ipak, danas je Brazilac konačno pružio vrhunsku partiju, baš protiv Mourinha i Tottenhama. Partiju koja je u skladu sa cifrom izdvojenom za njegov transfer.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Fred je danas imao najviše dodira sa loptom od svih igrača na terenu, 86. Imao je i najviše kompletiranih pasova (46), najviše pasova na protivničkoj polovini (39), najviše je puta vraćao/donosio posjed svojoj ekipi (11), imao najviše dobrih ubacivanja (3), najviše presječenih lopti (3), a iznudio je i dva faula protivničkih igrača.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi