Mourinho pokazao da je veliki gospodin: "Šta se desilo? Fudbal..."

Pohvalio igrače West Hama

Mourinho pokazao da je veliki gospodin: "Šta se desilo? Fudbal..."

E. Čaušević

Fudbaleri Tottenhama danas su remizirali protiv West Hama (3:3) u fantastičnoj utakmici petog kola Premiershipa.

Tottenham je nakon prvog poluvremena vodio sa 3:0, ali je West Ham u finišu meča sve šokirao kada je uspio da zabije tri gola i na kraju dođe do jednog boda.

Nakon utakmice Jose Mourinho je bio vidno razočaran što je njegov tim osvoji samo bod jer je bilo jasno da su već u ovom susretu upisali pobjedu.

No, portugalski stručnjak je ponovo pokazao da je veliki gospodin i opravdao je nadimak "Posebni".

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Šta se desilo? Fudbal. Naravno moram napraviti analizu drugog poluvremena. No, vama mogu samo reći da se desio fudbal i pohvalio bi vjeru West Hama jer nije lako gubiti 3:0 i zadržati nadu. Ipak, primiti tri gola pred kraj je zaista kazna za to što smo se opustili", rekao je Mourinho.

Top Komentari

Zulfikar
Zamislite nezamislivo da nasa repka gubi 3 razlike i da na kraju uzmemo bod. To je sci-fi.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi