Tottenham ispustio tri gola u deset minuta: Lanzini nestvarnim golom šokirao Mourinha

Tottenham - West Ham 3:3

Tottenham ispustio tri gola u deset minuta: Lanzini nestvarnim golom šokirao Mourinha

Midhat Šljivak

Tottenham je u 5. kolu Premiershipa remizirao protiv West Hama sa 3:3  u zaista nestvarnom meču u kojem su domaći imali tri gola prednosti.


Sve bitno u ovom meču desilo se u prvih 15 i posljednjih deset minuta. Spursi su jako krenuli i već nakon 45 sekundi su došli u vodstvo od 1:0. Kane je uposlio Sona, a oaj je zabio za 1:0.

U osmoj minuti uloge su se zamijenile. Son asistira, Kane pogađa za vodstvo od 2:0.

Domaći su do novog gola stigli u 16. minuti. Kane je ponovo pogodio, a ovog puta ga je uposlio Reguilon.

Nakon trećeg gola Spursi su prepustili loptu protivniku, imali su gosti šansi, no nisu uspjeli da zabiju u prvom dijelu.

I u nastavku je Tottenham čekao, nije jurišao naprijed jer se činilo kao da je sve gotovo. Ušao je i Bale u domaćem sastavu, da bi u samom finišu Tottenham ponovo pao u igri.

Iskoristio je to West Ham da se vrati u igru. U 82. minuti Balbuena zabija za 3:1, da bi već tri minute kasnije Sanchez zatresao vlastitu mrežu za 3:2 i Čekićari su se vratili iz mrtvih.

A onda šok u 94. minuti. Nestvaran gol postiže Lanzini za konačnih 3:3.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Premiership, 5. kolo:

Tottennham - West Ham 3:3

Top Komentari

MangasColoradas
...treba pisati peticiju da se skloni ovaj baksuzni pijacar sa tv ekrana i prenosa EPL...nevjerovatno,nevjerovatno,nevjerovatno,je li moguce,je li moguce,postovani gledaoci,postovani gledaoci...pa ponovio je jedno 70 puta u toku utakmice...covjek samo za koridu na Cevljanovicima dobar i to ne da prenosi nego da se bode hahahahahahahah...
11 7
Logi93
Jučer te **** mrtvi celzi danas ovi majmuni
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi