Mourinho i Raiola se oglasili oko Pogbinog transfera
FOTO: EPA

Ostaje li u Juventusu?

Mourinho i Raiola se oglasili oko Pogbinog transfera

Paul Pogba bi u slučaju transfera iz Juventusa u Manchester United postao najskuplji fudbaler na svijetu. 

Sjajni Francuz se u posljednje vrijeme sve više dovodi u vezu sa Manchester Unitedom koji je navodno spreman platiti 120 miliona eura, a njegov mogući povratak na Old Trafford nije želio potvrditi niti demantovati Jose Mourinho. 

"Niti potvrđujem tu vijest, niti je demantujem. Ne mogu ništa da kažem. Mislim da nije korektno govoriti o igračima koji igraju za druge klubove. Uprava kluba je uradila fantastičan posao, uradili su 75 odsto onoga što sam tražio. Dao sam im nekoliko opcija. Ostalo je da uradimo još 25 odsto posla do 31. augusta", kazao je Mourinho za medije u Engleskoj. 

Povodom špekulacija putem Twittera se oglasio i Pogbin agent Mino Raiola.

"Posao oko Pogbe nije završen. Samo bla, bla, bla", napisao je Raiola. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iako mnogi Pogbi već vide u Manchester Unitedu, ne bi bilo iznenađenje da na kraju završi u Realu koji također vodi bitku za njegov potpis.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti