Mourinho i tri nogometaša Tottenhama trenirali u javnosti, očekuje ih kazna?

U sve se umiješala i policija

Mourinho i tri nogometaša Tottenhama trenirali u javnosti, očekuje ih kazna?

E. Oštraković

Jose Mourinho mogao bi biti kažnjen jer je u javnosti trenirao sa tri nogometaša Tottenhama.

Iz Tottenhama su upozorili svoje zvijezde da ne krše izolaciju, ali i pravila prilikom izlaska iz kuće.

Upravo to je prekršeno jer se na fotografijama vidi da su igrači previše blizu jedan drugom, te da ne poštuju rastojanje.

Trener Tottenhama, Jose Mourinho, mogao bi se susresti sa optužbama od strane policije jer je on bio začetnik svega, ali im je i držao trening.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jedan od nogometaša koji su trenirali sa Mourinhom bio je Tanguy Ndombele, dok su druga dvojica navodno bili Davinson Sanchez i Ryan Sessegnon.

Osim ovog slučaja, još jedan nogometaš Tottenhama trenirao je sa svojim prijateljem, te nisu poštovali pravilo distanciranja, a riječ je o Aurieru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti