Mourinho i Van Gaal kritikovani zbog Falcaa

Kolumbijac napušta Chelsea

Mourinho i Van Gaal kritikovani zbog Falcaa

Radamel Falcao ni u Chelseaju ne uspijeva vratiti staru formu. Kolumbijac pokraj Diega Coste i Loica Remyja uglavnom skuplja mrvice i velike su šanse da će Stamford Bridge napustiti već u januaru. 

To je bio povod da njegova baka Dona Denis King Garcia kritikuje posljednja dva trenera, smatrajući da Van Gaal i Mourinho nisu dovoljno iskreni sa Falcaom. 

"Moraju mu pokazati povjerenje jer je to jedini način da se vrati u formu. Drugačije ne može. Za njega je to teška situacija, treba mu dati više vremena", izjavila je Falcaova baka. 

Chelsea i Monaco raskinut će najvjerovatnije ugovor o posudbi, ali Falcaa bi francuski klub mogao da posudi nekom drugom naredne godine. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti