"Mourinho je isprao mozak svojim igračima"

Bivši menadžer Spursa tvrdi

"Mourinho je isprao mozak svojim igračima"

E. Škorić

Bivši menadžer Tottenhama Tim Sherwood vjeruje da je Jose Mourinho isprao mozak igračima svog tima.

On tvrdi da je Jose ubijedio igrače da napornim radom mogu da osvoje trofeje i da je napravio savršene poteze u pravljenju ekipe.

"Pornašao je način kako igrati dobro s igračima koje ima na raspolaganju. Jako dobro je kupovao u prijelaznom roku. Sergio Reguilon je dobro pojačanje na lijevom beku, ali najbolji transfer je onaj veznjaka Peirrea-Emilea Hojbjerga. On savrešeno odgovara Mourinhovom stilu i štiti dva stopra", rekao je Sherwood, dodavši:

"Jose je cijeloj ekipi isprao mozak i oni sada zato vjeruju da mogu napornim radom osvojiti trofeje. A zašto ne bi vjerovali Joseu? Osvojio je 20 velikih trofeja u karijeri, otkad je došao pobjeđuju i sada vjeruju da mogu da osvoje Premier ligu".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tottenham je trenutno nakon devet kola lider Premier lige sa 20 bodova, koliko ima i drugoplasirani Liverpool.

Top Komentari

douglasssy
Nije isprao mozak, nego je covjek dobio ono sto trazi. Igrace koji ga postuju, igrace koji ce gristi za njega, igraci koji nisu sminkeri, i igraci kojima nije bitna plata koliko pobjeda. Pogledajte malo na you tubu, kako covjek prica sa njima. Kako ih kritikuje, kada urade nesto lose, ne smiju mu progovoriti, a za opravdanje im da situaciju u kojoj su pogrijesili, da mu nemaju sta reci.
6 3
sipopugaloma
Žoze Čmarinjo
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi