Mourinho je reprezentativnu pauzu iskoristio da pogleda meč Belgija - Island - razlog je Witsel!
Posebni uveliko kuje planove za januarski prelazni rok i za njega u posljednje vrijeme nema mnogo prostora za odmor.

Mnogima nije bilo jasno zašto je Mou na stadionu

Mourinho je reprezentativnu pauzu iskoristio da pogleda meč Belgija - Island - razlog je Witsel!

I, dok je većina trenera, kako u Engleskoj, tako i u ostatku Evrope, reprezentativnu pauzu iskoristila kako bi se odmorila ili eventualno što bolje spremila taktiku za naredni meč, Jose Mourinho je imao drugog posla.

Naime, trener Manchester Uniteda je iskoristio priliku kako bi pogledao jednu reprezentativnu utakmicu, a u pitanju je susret Belgija - Island.

Belgijanci su dobili ovaj meč sa 2:0 na domaćem terenu, a Mourinho je bio na tribinama iako na terenu nije bilo ni Fellainija, ni Lukakua.

Mnogi su se zapitali zbog koga je onda došao Posebni, ali na odgovor nisu dugo čekali. U pitanju je vezni fudbaler Borussije Dortmund Axel Witsel koga Mou namjerava dovesti već u januarskom prelaznom roku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

I ranije se pisalo kako je nekadašnji igrač Zenita velika želja Mourinha, a sama činjenica da je Posebni otišao u Brussels kako bi ga gledao, jasno pokazuje da mu je baš stalo da ga dovede.

Da li će Portugaalc i uspjeti u svojim namjerama u januaru, ostaje nam da vidimo.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi