Mourinho je sinoć nadmašio sam sebe - biće vam jasno zbog čega
"Samo tjeraj ti po svome" - pjesma je koja bi u ovim trenucima najbolje opisala Josea Mourinha, posebno zbog upornosti koju posjeduje u svojim akcijama. Ponovo je iznenadio sve (Foto: EPA)

Posebni dominira

Mourinho je sinoć nadmašio sam sebe - biće vam jasno zbog čega

Midhat Šljivak

Joseu Mourinhu se prethodnih sedmica itekako tresla menadžerska stolica u Manchester Unitedu.

Mediji u Engleskoj bili su uvjereni kako će portugalski stručnjak dobiti otkaz, ali on još uvijek sjedki na klupi Crvenih đavola.

United je sinoć u meču Lige prvaka poražen od Juventusa (0:1), a u ovom susretu je Posebni nadmašio sam sebe.

Njegov tim je igrao većim dijelom utakmice jako slabo, a Mourinho nije ni pokušavao ništa promijeniti. Tako je odlučio da ne izvrši nijednu izmjenu u 90 minuta utakmice.

Postava koja je počela, završila je utakmicu, a na klupi su ostali redom Romero, Bailly, Chong, Darmian, Herrera, Pereira i Fred.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Iako klupa nije bila toliko jaka možda je na neki način mogao pokušati osvježiti ekipu koja je ponovo razočarala navijače.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi