Mourinho je zbog izjave pobjednik dana: Posebni ne želi bacati novac za FA

Nakon remija protiv Newcastlea

Mourinho je zbog izjave pobjednik dana: Posebni ne želi bacati novac za FA

M. Šljivak

Jose Mourinho nije želio komentarisati sporni detalj sa utakmice protiv Newcastlea zbog kojeg je Tottenham ostao bez pobjede.

Spursi su u nadoknadi primili gol sa penala za 1:1, a Jose nije želio ništa komentarisati o odluci.

"Nemam komentar na to. Samo mi je bitan nastup mog tima. Veoma dobar nastup, prvo poluvrijeme je trebalo biti tri ili četiri razlike", rekao je Mourinho i zatim je dodao:

"Svaki kazneni prostor je normalne veličine, samo je Tottenhamom kazneni prostor je 'poseban'. Izgubili smo dva poena, ali neću komentarisati ništa o tome."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ne želim govoriti o tome. Ako ću već davati novac, dat ću ga u dobrotvorne svrhe, a ne Fudbalskoj asocijaciji", istakao je Jose.

Promo

Top Komentari

felix__27
Kralj majke mi haha
5 1
Nimre9
Plaaači plaači samo to i znaš izlapio si ko kisela...
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi