Šou se nastavlja: VAR u 95. minuti oduzeo pobjedu Tottenhamu!
FOTO: EPA

Newcastle došao do boda

Šou se nastavlja: VAR u 95. minuti oduzeo pobjedu Tottenhamu!

E. Oštraković

Tottenham je prokockao tri boda na domaćem terenu protiv Newcastlea u okviru 3. kola Premiershipa.

Domaća ekipa bila je apsolutni favorit, ali na kraju nisu uspjeli ostvariti pobjedu.

Gol za vodstvo Tottenhama viđen je u 25. minuti utakmice, a postigao ga je Lucas na asistenciju Kanea. Osim gola dvije najbolje šanse za domaće imao je Son, ali je pogodio stativu i prečku.

Domaća ekipa je imala brojne šanse i u drugom poluvremenu, a onda šok u 95. minuti. Nakon što se dugo gledao VAR dosuđen je penal za goste koji je Wilson pretvorio u gol.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na kraju veliki kiks Tottenhama na ovom susretu, koji je utakmicu trebao riješiti dosta ranije obzirom na šanse koje su imali.

Kompletnu situaciju iz sudijske nadoknade možete pogledati OVDJE.

Top Komentari

user1579409590
Ovo ne moze biti penal kako kad je igrac okrenut ledjima prema lopti a u skoku su mu Ruke od tjela prema gore. Nek neko skoci a da su mu Ruke doke prema tjelu nema sanse.. Isto sinoc real docio penal nidgje veze dirnuo loptu u padu Sa relovim napadacem
3 1
Arnel925
Igrao je rukom. Nigdje veze da drži ruke toliko od tjela. Penal čist
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi